Komunikaty prasowe

List of pages

Klasyka indyka.doc (0.1 MB)

Indykpol S.A. wprowadza na rynek wędliny szlachetne podsuszane. Kiełbasa Krakowska, Żywiecka oraz kabanosy Jedynaki produkowane są głównie z ciemnego mięsa indyczego, które charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu i wyjątkowymi walorami smakowymi.

Added: 09.06.2017
Pobierz plikDownload

Pasztet Familijny w ofercie Indykpol.doc (99.5 KB)

Delikatny smak, puszysta konsystencja, pyszna kruszonka na powierzchni – to tylko niektóre cechy wyróżniające ten produkt. Familijny to pasztet z dodatkiem mięsa wieprzowego, pieczony według tradycyjnej receptury, dostępny w tafli idealnej do porcjowania i krojenia plastrów.

Added: 09.06.2017
Pobierz plikDownload

Pasztet domowy z grzybami lesnymi w ofercie Indykpol.doc (0.1 MB)

Rodzina pasztetów domowych Indykpol powiększa się o nowy smak – pasztet z grzybami leśnymi. Produkt wyróżnia delikatna i puszysta konsystencja, charakterystyczna skórka oraz wyjątkowy smak

Added: 09.06.2017
Pobierz plikDownload

Parówki z indyka Indykpol - nowe opakowanie.doc (99 KB)

Indykpol S.A. wprowadza na rynek parówki z indyka (tradycyjne, z serem i pikantne) w odświeżonych opakowaniach. To niezwykle popularny i ceniony przez klientów produkt ze względu na tradycyjny, delikatny smak oraz łatwość przygotowania (parówki bez osłonek, można je gotować w opakowaniu).

Added: 09.06.2017
Pobierz plikDownload

Klasyka z indyka nowa odsłona.doc (0.1 MB)

Indykpol S.A. wprowadza na rynek wędliny szlachetne podsuszane w nowych opakowaniach. Zmiana wizerunku Kiełbasy Krakowskiej, Żywieckiej oraz kabanosa Jedynaka podkreśla ich niepowtarzalność oraz udoskonalenia, jakim poddano wędliny. Dzięki modyfikacji procesu wędzenia, suszenia i dojrzewania uzyskano jeszcze lepszy smak, aromat oraz dłuższy termin przydatności do spożycia. Wędliny szlachetne w nowych opakowaniach doskonale wyróżniają się na sklepowych regałach.

Added: 09.06.2017
Pobierz plikDownload

Parówki Jedynki w nowych opakowaniach.doc (97 KB)

Jedynki - smaczne, wykonane z najwyższej jakości mięsa parówki zmieniają opakowania, aby jeszcze wyraźniej zaznaczyć ich unikalną cechę – pojedyncze pakowanie. Kolorowy zadruk między modułami dokładnie wskazuje wersję smakową - czerwony wyróżnia parówki klasyczne, zaś żółty to kolor smaku serowego. Dla nowych Jedynek z papryką zarezerwowano soczystą zieleń.

Added: 09.06.2017
Pobierz plikDownload
1  2  3