Pierś pieczona z indyka
-
Nutritional values in 100 g of product Fat 2.6 g of which - saturates 0.9 g carbohydrate 0.4 g protein 21 g salt 2.2 g Product may contain:soja,jaja,mleko;może zawierać:gluten,seler,gorczycęSingle package:ok. 1,4 kgMeal:śniadania, kolacjeStorage temperature:2-6°CDurability:25 dni (100%) -
Indeks: 6848
Marka: Indykpol
Grupa produktowa: Szynki i wędzonki
Grupa asortymentowa: Pierś pieczona z indyka
Szynka z fileta indyka ze skórą, parzona, pieczona.
Produkt posiada walory wyrobu tradycyjnie pieczonego, jest kruchy, smakowity i jednocześnie soczysty.
Gramatura i kształt produktu pozwalają na krojenie na krajalnicy bez znacznych strat.
Produkt o kształcie bochenka (w ofercie także połowa batonu) w wadze wynikowej w opakowaniu typu vacuum, dedykowany do sprzedaży w ladzie tradycyjnej.
Opakowanie jednostkowe: vacuum ok. 1,2 - 1,6 kg
Opakowanie zbiorcze: karton 4 szt., ok. 4,9 - 5,9 kg
Kod EAN: -