Pasztet z indyka do piekarnika

Pierwszy na rynku pasztet do samodzielnego wypieku w domu, w idealnym, uniwersalnym i wygodnym opakowaniu.

  • Bez dodatku konserwantów
  • Pasztet do samodzielnego wypieku – wystarczy wyjąć z folii i włożyć na 30 min do nagrzanego do 200°C piekarnika z termoobiegiem
  • Pasztet o bardzo wysokiej mięsności (tylko mięso z indyka)

Efekt końcowy to pyszny, chrupiący i idealnie wypieczony DOMOWY PASZTET. Świetny zarówno na ciepło i na zimno.

  • Nutritional values in 100 g of product
    Energy value 770 kJ / 184 kcal
    Fat 10 g
    of which
    - saturates 3,2 g
    carbohydrate 6,0 g
    of which
    - sugars 1,5 g
    protein 17 g
    salt 1,4 g
    Product may contain:
    Gluten, Soja, Seler, Jaja, Mleko, Gorczyca

Similar products

Pasztet dworski

To wyborny pasztet o wysokiej mięsności i bez dodatku konserwantów. Dedykowany dla osób ceniących doskonały smak i naturalne składniki.
view
product