Koziołki w piekiełku
-
- Warzywa umyj, obierz (paprykę oraz pomidory sparz i zdejmij skórkę), a następnie pokrój w kostkę.
- Cebulę, a następnie rozdrobniony czosnek zarumień na patelni.
- Przełóż do garnka, dodaj pozostałe warzywa i duś na małym ogniu pod przykryciem do miękkości.
- Dodaj przyprawy i posiekane zioła. Każdą parówkę podziel na 3 kawałki. Oba końce natnij na krzyż. Podsmaż na patelni, aż końce wygną się jak rogi. Wrzuć do gotującego się lecza.
SMACZNEGO!
Other recipies
-
Żółwiki
Category: Dania główne
Difficulty: Średni
Preparation time: ok. 1 godz.
Author: indykpol -
Serduszka śniadaniowe
Category: Przekąski
Difficulty: Średni
Preparation time: ok. 20 min
Author: indykpol -
Lekkie omlety
Category: Przekąski
Difficulty: Łatwy
Preparation time: ok. 10 min
Author: indykpol -
Ośmiorniczki
Category: Przekąski
Difficulty: Łatwy
Preparation time: ok. 10 min
Author: indykpol