Gulasz po węgiersku

Nowość w ofercie Indykpol!  Rozszerzenie kategorii dań gotowych o nowy produkt z linii mięs wolnogotowanych. Gulasz z indyka po węgiersku to szybkie i łatwe w przygotowaniu mięso z uda indyka - wystarczy kilka minut, ulubione dodatki i pyszny obiad gotowy. 
Mięso posiada doskonałe walory smakowe uzyskane dzięki specjalnie skomponowanej marynacie i zastosowanej obróbce termicznej.

Wolnogotowane mięso, czyli:

  • gotowane kilka godzin, w opakowaniach próżniowych, w temperaturze ok. 85°C
  • szybkie w przygotowaniu, smaczne, kruche i soczyste
  • aromatyczne – przyprawy i zioła przenikają w głąb mięsa
  • pełne zachowanych wartości odżywczych
  • Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Wartość energetyczna 513 kJ / 122 kcal
    Węglowodany 1,3 g
    w tym
    - cukry 3,4 g
    Białko <0,5 g
    Sól 17 g
    Błonnik 2 g
    Produkt może zawierać:
    gorczyca, mleko, seler, soja
    Opakowanie jednostkowe:
    400g
    Posiłek:
    obiad
    Temperatura przechowywania:
    2÷6°C

Podobne produkty

Sztuka Mięsa z indyka

Nowość w ofercie Indykpol! Sztuka Mięsa z indyka - pomysł na szybki i pyszny obiad.
zobacz
produkt