Pierś pieczona z indyka

Pierś pieczona z indyka to delikatna, smaczna i zdrowa wędlina.

Tradycyjnie pieczona, o niepowtarzalnym smaku i aromacie.

Produkt ze skórką przypieczoną na kolor jasno brązowy, przekrój, kruchy, soczysty, o niskiej zawartości tłuszczu.

Wyśmienita na śniadania, kolację oraz przekąskę.

Główne zalety Piersi pieczonej z indyka Indykpol:

  • produkt w 100% z indyka (produkt całomięśniowy)
  • niska zawartość tłuszczu
  • produkt pieczony, smaczny, kruchy
  • Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 2.6 g
    w tym
    - kwasy tłuszczowe nasycone 0.9 g
    Węglowodany 0.4 g
    Białko 21 g
    Sól 2.2 g
    Produkt może zawierać:
    soja,jaja,mleko;może zawierać:gluten,seler,gorczycę
    Opakowanie jednostkowe:
    ok. 1,4 kg
    Posiłek:
    śniadania, kolacje
    Temperatura przechowywania:
    2-6°C
    Trwałość:
    25 dni (100%)
  • Indeks:  6848

    Marka:  Indykpol

    Grupa produktowa:  Szynki i wędzonki

    Grupa asortymentowa:  Pierś pieczona z indyka

     

    Szynka z fileta indyka ze skórą, parzona, pieczona.

    Produkt posiada walory wyrobu tradycyjnie pieczonego, jest kruchy, smakowity i jednocześnie soczysty.

    Gramatura i kształt produktu pozwalają na krojenie na krajalnicy bez znacznych strat.

    Produkt o kształcie bochenka (w ofercie także połowa batonu) w wadze wynikowej w opakowaniu typu vacuum, dedykowany do sprzedaży w ladzie tradycyjnej. 

    Opakowanie jednostkowe: vacuum ok. 1,2 - 1,6 kg

    Opakowanie zbiorcze: karton 4 szt., ok. 4,9 - 5,9 kg

    Kod EAN: -