Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień w przeglądarce internetowej dotyczącej cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Pozostając na naszej stronie internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie tej technologii. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.
Pierś pokrój na 4 części. Każdą ułóż między dwa arkusze papieru do pieczenia i ubij na płasko. Rozbite filety dopraw solą i pieprzem z obydwu stron. Na każdym ułóż plaster fileta Specjał oraz sera i zawiń w rulon. Zabezpiecz wykałaczkami przed rozwinięciem.
Obtocz filety w rozbełtanymi jajku, a następnie w panko zmieszanym z parmezanem.
Piecz przez 35 minut.
Serwuj z sosem holenderskim lub miodowo musztardowym.