Certyfikat „Doceń polskie” dla Pasztetu dworskiego

15-12-2015

Pasztet dworski został uhonorowany certyfikatem „Doceń polskie” przyznanym przez Lożę Ekspertów – specjalistów z branży spożywczej.

Otrzymał maksymalne noty za smak, wygląd oraz stosunek jakości do ceny.Każdy członek komisji oceniał produkty indywidualnie, nie konsultując się z pozostałymi specjalistami. Loży Ekspertów przewodniczył Mirek Drewniak – mistrz kuchni, współzałożyciel i członek Fundacji Klubu Szefów Kuchni.

Program „Doceń polskie” jest realizowany od 2011 roku, jego celem jest promocja wysokiej jakości produktów spożywczych dostępnych na polskim rynku. Od samego początku funkcjonowania programu, honorowy patronat nad przedsięwzięciem sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Pasztet dworski bez dodatku żadnych konserwantów to produkt, który konsumenci oceniają jako znakomity, przypominający samodzielnie przez nich pieczone pasztety, których przygotowanie wymaga dużo pracy i czasu. Wyborny pasztet dla osób ceniących doskonały smak i naturalne składniki.

lista aktualności