Parówki w 100% z mięsa indyka, bezglutenowe

29-08-2014

Na sklepowych półkach pojawiły się Parówki z indyka – z udoskonalonym smakiem i w nowoczesnych opakowaniach, teraz jako PRODUKT BEZGLUTENOWY, dzięki czemu mogą być spożywane przez osoby cierpiące na nietolerancję glutenu.

Doskonały smak zawdzięczają mięsu indyczemu użytemu do produkcji. Są łatwe i szybkie w przygotowaniu (można je podgrzewać w opakowaniu), bez dodatku glutaminianu sodu i bez wieprzowiny.

Parówki z indyka to pierwsze parówki w ladzie samoobsługowej z historią sięgającą 1998 roku. To także pierwsze parówki bez osłonek, w opakowaniu, które można podgrzewać.

Parówki z indyka w atrakcyjnych, nowoczesnych opakowaniach doskonale prezentują się na sklepowej półce i zwracają uwagę konsumentów. Dostępne są w wersji klasycznej oraz z serem.

lista aktualności