Złoty Paragon dla Pasztetu delikatesowego

02-06-2011
Pasztet delikatesowy zajął I miejsce w konkursie „Złoty Paragon” zorganizowanym przez redakcję miesięcznika „Hurt & Detal” w kategorii LIDER SPRZEDAŻY wśród wędlin i przetworów mięsnych.

„Złoty Paragon”  to konkurs, w którym nagrodzonych typują czytelnicy miesięcznika „Hurt & Detal” wyróżniając tym samym najlepsze produkty na rynku FMCG. Przedsięwzięcie nadzorował jeden z czołowych instytutów badawczych – TNS Pentor. Badanie przeprowadzono na próbie 658 prawidłowo wypełnionych ankiet pochodzących ze wszystkich formatów sklepów z całego kraju.

Pasztet delikatesowy charakteryzuje się niepowtarzalnym smakiem i wysoką jakością tworząc nową kategorię świeżych pasztetów Premium, konfekcjonowanych w nowoczesnych i praktycznych opakowaniach o wadze 110 g. Obok wersji podstawowej Indykpol oferuje dodatkowe oryginalne smaki: z zielonym pieprzem oraz z żurawiną.

lista aktualności