Indykpol Snack Classic 35 g

Indykpol Snack Classic to kabanosy indyczo-wieprzowe o cienkim przekroju (zaledwie 8 mm).

Swoją kruchą konsystencję zawdzięczają szlachetnym mięsom użytym do ich produkcji (100 g produktu otrzymano ze 166,7 g surowców mięsnych) oraz sposobowi wytwarzania (wędzenie, parzenie oraz suszenie).

Główne zalety Indykpol Snack Classic:

  • poręczne, małe opakowanie - porcja "na raz"
  • idelna alternatywa dla słodkich przekąsek (mniej kaloryczne od wszelkich batoników!)
  • dużo wartościowego białka (produkt ze szlachetnych mięs) nie wymaga przechowywania w lodówce

Snacki Indykpol to pożywna i wygodna przekąska dostępna także w smakach: Italiano Chorizo

  • Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 37.1 g
    w tym
    - kwasy tłuszczowe nasycone 13 g
    Węglowodany 3.3 g
    w tym
    - cukry 0.7 g
    Białko 25.8 g
    Sól 3.48 g
    Błonnik 4.2 g
    Produkt może zawierać:
    gluten; może zawierać:soja,jaja,mleko,gorczyce,seler
    Opakowanie jednostkowe:
    35 g
    Posiłek:
    przekąska
    Temperatura przechowywania:
    2-24°C
  • Indeks: 6328

    Marka:  Indykpol

    Grupa produktowa: Wędliny szlachetne

    Grupa asortymentowa:  Indykpol Snack

     

    Kiełbasa indyczo-wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, w osłonce jadalnej 100 g produktu otrzymano ze 166,7 g surowców mięsnych (w tym mięso z indyka 93,5 g, mięso wieprzowe 67,5 g, tłuszcz wieprzowy 4,2 g, tłuszcz z indyka 1,5 g).

    Gramatura 35 g, średnica 8 mm, długość ok 11 cm.

    Cena idealnie dostosowana do produktów przekąskowych kupowanych impulsowo. Właściwości produktu oraz forma jego pakowania (display lub krawat) umożliwiają jego eksponowanie poza ladą chłodniczą.

    Opakowanie jednostkowe: MAP 35 g

    Opakowanie zbiorcze: karton 20 szt., 0,7 kg

    Kod EAN opakowanie jednostkowe: 59057000

    Kod EAN opakowanie zbiorcze: 5901869011341

    Uwaga: Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.