Parówki z kawałkami sera w środku.
Wyśmienicie smakują na ciepło. Nie posiadają osłonki, co ułatwia przygotowanie.
Doskonale smakują także przygotowane na grillu. Dzieci je uwielbiają.
Główne zalety Parówek z indyka z serem Indykpol:
- w 100% z mięsa indyczego
- bez dodatku glutaminianu sodu
- bez dodatku wieprzowiny
- bez glutenu
Parówki z indyka to pierwsze parówki w ladzie samoobsługowej z historią sięgającą 1998 roku. To także pierwsze parówki bez osłonek, które można podgrzewać w opakowaniu.
Instrukcja gotowania Parówek z indyka w opakowaniu:
- Włóż zamknięte opakowanie parówek do lekko gotującej się wody.
- Podgrzewaj ok. 5 minut.
- Wyciągnij szczypcami na talerz lub odlej wodę z garnka.
- Odczekaj chwilę aż folia ostygnie.
- Rozetnij nożyczkami i wyciągnij parówki widelcem.
Dostępne również w wersji klasycznej.