Osełka

  • Delikatna i krucha wędlina z indyka o smaku maślanym
  • Mięso z piersi indyka
  • Produkt z dodatkiem masła
  • Kształt produktu nawiązuje do tradycyjnego masła - osełki
  • Produkt bezglutenowy
  • Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Wartość energetyczna 377 kJ / 90 kcal
    Tłuszcz 2,8 g
    w tym
    - kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g
    Węglowodany 1,9 g
    w tym
    - cukry <0,5 g
    Białko 14 g
    Sól 2,1 g
    Produkt może zawierać:
    Soja, Seler, Gorczyca
    Posiłek:
    Śniadanie, kolacja
    Temperatura przechowywania:
    2-6°C

Tagi

Podobne produkty

Bianka - pierś gotowana z indyka

Produkt o niskiej zawartości tłuszczu, apetycznym, jasno różowym przekroju oraz delikatnym i naturalnym smaku uzyskanym dzięki procesowi gotowania.
zobacz
produkt