Pieczeń z indyka z żurawiną

•Pieczeń z indyka, średnio rozdrobniona, pieczona.

•Wysoka zawartość mięsa – 83%

•Odpowiednia konsystencja pozwala pokroić pieczeń na cienkie plastry.

•Średnica plastra idealna na kanapkę.

•Bez dodatku glutaminianu sodu.

•Produkt bez dodatku fosforanów.

•Wysoka zawartość łatwo przyswajalnego białka.

•Starannie dobrane dodatki w postaci żurawiny i aromatycznych przypraw nadają pieczeni niepowtarzalny smak i aromat.

  • Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Wartość energetyczna 1110 kJ / 268 kcal
    Tłuszcz 21 g
    w tym
    - kwasy tłuszczowe nasycone 6,5 g
    Węglowodany 5,6 g
    w tym
    - cukry 4,2 g
    Białko 14 g
    Sól 2,1 g

Tagi