wyszukiwarka tagów

Tag: indyk
Znaleziono 37 pasujących wyników.
Wyniki zostały podzielone na kategorie.
Wybierz wiersz z nazwą interesującej Cię kategorii, aby zobaczyć wyniki wyszukiwania. Ponowne kliknięcie w ten wiersz anuluje przeglądanie wyników.
  • Filet pieczony Samo dobro z indyka to delikatna, smaczna i zdrowa wędlina. Tradycyjnie pieczony, o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Główne zalety Fileta pieczonego Samo dobro z indyka: ...
    Wspaniałe delikatne mięsno o wyjątkowym smaku. Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na sałatkę cezar w wersji light, w którym mozesz wykorzystać ten produkt.
    Smaczne, wykonane z najwyższej jakości mięsa indyczego parówki idealne jako ciepły posiłek lub zimna przekąska. Nowoczesne opakowanie pozwala rozpakować je pojedynczo, co ułatwia ...
    Delikatne mięso z polędwiczki z indyka, pokrojone w plastry o grubości 1,5-2 cm, idealnie nadające się do przygotowania wyszukanych potraw. Propozycja podania: Medaliony w sosie serowym ...
    Najwyższej jakości mięso udowe z indyka, bez kości. Idealne do przygotowania pieczeni, gulaszu i wielu innych tradycyjnych dań. Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na udziec z ...
    Produkt z najwyższej jakości mięsa z indyka, zmielony oraz odpowiednio przyprawiony. Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na burgery z indyka z chutneyem z mango i cebuli, w którym ...
    Najwyższej jakości mięso z uda indyczego bez skóry oraz tłuszczu podskórnego.  Mięso pokrojone na kawałki o wielkości ok. 2 cm ,  idealne do  przygotowania gulaszu, czy ...
    Smaczne, wykonane z najwyższej jakości mięsa indyczego parówki są doskonałe jako ciepły posiłek dla całej rodziny. Główne zalety Parówek Samo dobro z indyka: wysoka zawartość mięsa ...
    Pasztet z indyka to produkt z linii Samo dobro. Produkt o bardzo wysokiej mięsności, grubo rozdrobniony. To wyborny pasztet dla osób ceniących doskonały smak i naturalne składniki. Bez ...
    Pasztet z indyka to produkt z linii Samo dobro. Produkt o bardzo wysokiej mięsności, grubo rozdrobniony. To wyborny pasztet dla osób ceniących doskonały smak i naturalne składniki. Bez ...
    Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na sałatkę z udźca indyka i czerwonej kapusty, w którym mozesz wykorzystać ten produkt.
    Polędwiczka z indyka to najdelikatniejsze mięso doskonałe do przygotowanie wykwintnego dania na spotkanie ze znajomymi, świeto rodzinne lub potrawy dla najmłodszych. Zapraszamy do zapoznania ...
    Delikatne mięso z piersi indyczej. Opakowanie zawiera mięso pokrojone w odpowiedniej grubości, równe plastry. Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na sznycle z indyka z figami, w ...
    Szynka wytwarzana z wysokiej jakości fileta z piersi indyka, o grubo rozdrobnionej strukturze i wysokiej mięsności – aż 90 %. Produkt ma jednolity jasno-różowy przekrój, delikatny smak i ...
    Bardzo smaczne delikatne i soczyste mięso z uda indyczego. Idealne do stworzenia efektowynych potraw zarówno na ostro, jak i na słodko. Propozycja podania: Udo na słodko Składniki: 500 g ...
  • Rozpoczynamy kolejny etap kampanii reklamowej. Tym razem będzie ona obejmować, niedawno wprowadzoną na rynek, linię produktów Samo dobro bez dodatku konserwantów. Od 15 lutego przez 5 ...
  • 18. Afro
    PARÓWKI na 4 sposoby! Proste przekąski i nie tylko [Ula Pedantula i Tuba Smaku] – Rozpoczęcie przepisu: 11:55 Sposób przygotowania: Parówki pokrój na 2 cm kawałki. Następnie każdą z ...
    PARÓWKI na 4 sposoby! Proste przekąski i nie tylko [Ula Pedantula i Tuba Smaku] – Rozpoczęcie przepisu: 07:40 Sposób przygotowania: Z każdej parówki odetnij końcówkę. Pozostałą ...
    PARÓWKI na 4 sposoby! Proste przekąski i nie tylko [Ula Pedantula i Tuba Smaku] Sposób przygotowania: Ciasto delikatnie rozwałkuj i posyp mąką. Następnie pokrój je na paski szerokości 2-3 ...
    21. Muffinki
    PARÓWKI na 4 sposoby! Proste przekąski i nie tylko [Ula Pedantula i Tuba Smaku] – Rozpoczęcie przepisu: 04:06 Sposób przygotowania: Do miski wsyp mąkę, żółty ser, jajo, mleko i łyżkę ...
    Chińskie pierożki DIM SUM na 2 sposoby! | UMAMI i Tuba Smaku WYKONANIE: W misce połącz mąkę z solą i ewentualnie kurkumą. Stopniowo wlewaj bardzo gorącą wodę i mieszaj szybko za pomocą ...
    WYKONANIE: Nagrzej piekarnik do 190 stopni. Bataty umyj i dźgaj widelcem co pół centymetra. Na blasze ułóż bataty, polej olejem, posyp solą i pieprzem i wstaw do piekarnika. Piecz około 35 ...
    Świąteczny obiad: ROLADKI Z INDYKA | Pascal Brodnicki WYKONANIE: Na 40 min przed rozpoczęciem przygotowania potrawy namocz 100 g suszonych borowików w letniej i lekko posolonej wodzie. ...
    Co zje Polak, Czech i Francuz? 🔎🍗 [Pascal Brodnicki gotuje z siatkarzami!] WYKONANIE: Do garnka wlej olej i po chwili masło. Gdy tłuszcz się nagrzeje wrzuć mięso i lekko podsmaż. ...
    WYKONANIE: Cebulę pokrój w drobną kostkę i dodaj do mięsa. Czosnek przeciśnij przez praskę bezpośrednio do miski z mięsem. Dodaj otręby gryczane, owsiane i siemię lniane. Dopraw solą i ...
    Przepis na orientalny, rozgrzewający kociołek z indykiem, przygotowany i zaprezentowany przez kucharza Daniela Brzezińskiego – miłośnika smacznej i zdrowej kuchni azjatyckiej. AZJATYCKI ...
    Przepis na pyszne i lekkie eskalopki z indyka wraz z ciekawą rozmową Pascala z dr Anną Kulikowską – doradcą żywieniowym o składnikach przepisu oraz zdrowych sposobach przyrządzania ...
    Szybkie i proste danie na letnie spotkania. Stanowi ciekawą alternatywę dla tradycyjnej karkówki z grilla. Wykonanie Pierś z indyka pokrój w paski o szerokości 2-3 cm. Możesz też użyć ...
    Wykonanie Na rozgrzany olej na patelni wrzuć brzoskwinie oraz cebule. Posyp cukrem, dolej ocet i poczekaj aż brzoskwinie i cebula zmiękną. Posyp płatkami chilli i zostaw na niewielkim ogniu ...
    Wykonanie Podudzia z indyka zamarynuj przez noc w zalewie przygotowanej z miodu, kurkumy, mielonej kolendry, pieprzu cayenne i szczypty soli i pieprzu z olejem. Zamarynowane mięso wraz z dwoma ...
    Wykonanie Wymieszaj miód, musztardę i sok z cytryny z olejem rzepakowym, dopraw solą i pieprzem. Polej medaliony przygotowaną połową sosu i wstaw do lodówki na przynajmniej godzinę. ...
    Wykonanie Wymieszaj sos sojowy, olej sezamowy i miód. Powstałą zalewą pokryj skrzydła z indyka i natrzyj czosnkiem oraz imbirem. Odstaw do lodówki na 2 godziny. Przed grillowaniem oczyść ...
    Wykonanie: Mięso mielone wymieszaj dokładnie z przyprawami i dodaj oliwy. Dokładnie ugnieć rękoma, dodaj dwa żółtka i mieszaj dalej do uzyskania jednolitej masy, aby łatwiej formowało ...
    WYKONANIE: Pamiętaj, aby nie pozbywać się marynaty po zamarynowaniu mięsa - dzięki temu będzie można ją wykorzystać w trakcie pieczenia. Mięso udowe z indyka zalej marynatą sporządzoną ...
    Składniki na 4-6 porcji WYKONANIE: Umyj i obierz jabłka, przekrój je na ćwiartki, usuń gniazda nasienne i pokrój na kawałki. Skrop sokiem z cytryny. Śliwki pokrój w paseczki. Sznycle z ...
    Składniki na 4 porcje. WYKONANIE: Filet z indyka umyj, osusz, pokrój na około 2-centymetrowe kawałki. Czosnek obierz i posiekaj (albo przeciśnij przez praskę). Kawałki mięsa wrzuć do ...