wyszukiwarka tagów

Tag: sposob-na-niejadka
Znaleziono 10 pasujących wyników.
Wyniki zostały podzielone na kategorie.
Wybierz wiersz z nazwą interesującej Cię kategorii, aby zobaczyć wyniki wyszukiwania. Ponowne kliknięcie w ten wiersz anuluje przeglądanie wyników.
  • Podejrzewam, że w dzieciństwie każdy z nas usłyszał zwrot „nie baw się jedzeniem”, albo „jedzenie nie służy do zabawy”. Tymczasem to nie do końca słuszna teoria. Rozumiem, że ...
  • 2. Afro
    PARÓWKI na 4 sposoby! Proste przekąski i nie tylko [Ula Pedantula i Tuba Smaku] – Rozpoczęcie przepisu: 11:55 Sposób przygotowania: Parówki pokrój na 2 cm kawałki. Następnie każdą z ...
    PARÓWKI na 4 sposoby! Proste przekąski i nie tylko [Ula Pedantula i Tuba Smaku] – Rozpoczęcie przepisu: 07:40 Sposób przygotowania: Z każdej parówki odetnij końcówkę. Pozostałą ...
    PARÓWKI na 4 sposoby! Proste przekąski i nie tylko [Ula Pedantula i Tuba Smaku] Sposób przygotowania: Ciasto delikatnie rozwałkuj i posyp mąką. Następnie pokrój je na paski szerokości 2-3 ...
    PARÓWKI na 4 sposoby! Proste przekąski i nie tylko [Ula Pedantula i Tuba Smaku] – Rozpoczęcie przepisu: 04:06 Sposób przygotowania: Do miski wsyp mąkę, żółty ser, jajo, mleko i łyżkę ...
    Wykonanie: Mięso mielone wymieszaj dokładnie z przyprawami i dodaj oliwy. Dokładnie ugnieć rękoma, dodaj dwa żółtka i mieszaj dalej do uzyskania jednolitej masy, aby łatwiej formowało ...
    WYKONANIE: Wymieszaj w misce jajka z przyprawami. Dodajpokrojone w kostkę ulubione warzywa dziecka. Warzywa typu cebula czy cukinia można wcześniej nieco podrumienić na oleju. Roztop na ...
    Parówkę natnij ostrym nożem wzdłuż, zaczynając 1,5 cm od końca. Wolne końce wywiń w kształt serca. Boki każdego z końców natnij do połowy, jeden z wierzchu a jeden od spodu i ...
    WYKONANIE: Parówki przetnij w połowie długości. Kawałek przeznaczony na głowę żółwia przetnij wzdłuż parówki, pozostałe na krzyż, na głębokość ok. 2-3 cm. Łapki, ogon i ...
    Warzywa umyj, obierz (paprykę oraz pomidory sparz i zdejmij skórkę), a następnie pokrój w kostkę. Cebulę, a następnie rozdrobniony czosnek zarumień na patelni. Przełóż do garnka, dodaj ...