wyszukiwarka tagów

Tag: samo-dobro
Znaleziono 28 pasujących wyników.
Wyniki zostały podzielone na kategorie.
Wybierz wiersz z nazwą interesującej Cię kategorii, aby zobaczyć wyniki wyszukiwania. Ponowne kliknięcie w ten wiersz anuluje przeglądanie wyników.
  • Filet pieczony Samo dobro z indyka to delikatna, smaczna i zdrowa wędlina. Tradycyjnie pieczony, o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Główne zalety Fileta pieczonego Samo dobro z indyka: ...
    Wspaniałe delikatne mięsno o wyjątkowym smaku. Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na sałatkę cezar w wersji light, w którym mozesz wykorzystać ten produkt.
    Smaczne, wykonane z najwyższej jakości mięsa indyczego parówki idealne jako ciepły posiłek lub zimna przekąska. Nowoczesne opakowanie pozwala rozpakować je pojedynczo, co ułatwia ...
    Delikatne mięso z polędwiczki z indyka, pokrojone w plastry o grubości 1,5-2 cm, idealnie nadające się do przygotowania wyszukanych potraw. Propozycja podania: Medaliony w sosie serowym ...
    Najwyższej jakości mięso udowe z indyka, bez kości. Idealne do przygotowania pieczeni, gulaszu i wielu innych tradycyjnych dań. Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na udziec z ...
    Produkt z najwyższej jakości mięsa z indyka, zmielony oraz odpowiednio przyprawiony. Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na burgery z indyka z chutneyem z mango i cebuli, w którym ...
    Najwyższej jakości mięso z uda indyczego bez skóry oraz tłuszczu podskórnego.  Mięso pokrojone na kawałki o wielkości ok. 2 cm ,  idealne do  przygotowania gulaszu, czy ...
    Pasztet z indyka to produkt z linii Samo dobro. Produkt o bardzo wysokiej mięsności, grubo rozdrobniony. To wyborny pasztet dla osób ceniących doskonały smak i naturalne składniki. Bez ...
    Pasztet z indyka to produkt z linii Samo dobro. Produkt o bardzo wysokiej mięsności, grubo rozdrobniony. To wyborny pasztet dla osób ceniących doskonały smak i naturalne składniki. Bez ...
    Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na sałatkę z udźca indyka i czerwonej kapusty, w którym mozesz wykorzystać ten produkt.
    Polędwiczka z indyka to najdelikatniejsze mięso doskonałe do przygotowanie wykwintnego dania na spotkanie ze znajomymi, świeto rodzinne lub potrawy dla najmłodszych. Zapraszamy do zapoznania ...
    Delikatne mięso z piersi indyczej. Opakowanie zawiera mięso pokrojone w odpowiedniej grubości, równe plastry. Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na sznycle z indyka z figami, w ...
    Bardzo smaczne delikatne i soczyste mięso z uda indyczego. Idealne do stworzenia efektowynych potraw zarówno na ostro, jak i na słodko. Propozycja podania: Udo na słodko Składniki: 500 g ...
  • W 18 edycji konkursu HIT HANDLU, organizowanym przez redakcję miesięcznika „Handel”, nagrodę specjalną przyznano produktom z linii Samo dobro. Nagrody specjalne przypadły produktom i ...
    Pasztet z indyka Samo dobro zdobył wyróżnienie w konkursie „Złoty Paragon 2019” zorganizowanym przez redakcję miesięcznika „Hurt & Detal”, w kategorii PASZTETY I KONSERWY ...
    Parówki Jedynki Samo dobro zostały nagrodzone statuetką  „Złoty Paragon 2019” w konkursie zorganizowanym przez redakcję miesięcznika „Hurt & Detal”, w kategorii LIDER ...
    Rozpoczynamy kolejny etap kampanii reklamowej. Tym razem będzie ona obejmować, niedawno wprowadzoną na rynek, linię produktów Samo dobro bez dodatku konserwantów. Od 15 lutego przez 5 ...
  • 19. Afro
    Sposób przygotowania: Parówki pokrój na 2 cm kawałki. Następnie każdą z nich nakłuj 6-7 nitkami makaronu, tak, żeby parówka znalazła się w połowie długości nitki. Tak przygotowane ...
    Sposób przygotowania: Z każdej parówki odetnij końcówkę. Pozostałą część natnij (od około połowy długości parówki) dzieląc ją na 8 lub 4 części. Parówki wrzuć na chwilę do ...
    Sposób przygotowania: Ciasto delikatnie rozwałkuj i posyp mąką. Następnie pokrój je na paski szerokości 2-3 cm. Wytnij tyle pasków, żeby ich krótsze boki łącznie były podobnej ...
    22. Muffinki
    Sposób przygotowania: Do miski wsyp mąkę, żółty ser, jajo, mleko i łyżkę stołową proszku do pieczenia. Wymieszaj, a następnie przygotowaną masę złóż do papilotek lub foremek ...
    WYKONANIE: Nagrzej piekarnik do 190 stopni. Bataty umyj i dźgaj widelcem co pół centymetra. Na blasze ułóż bataty, polej olejem, posyp solą i pieprzem i wstaw do piekarnika. Piecz około 35 ...
    WYKONANIE: Na 40 min przed rozpoczęciem przygotowania potrawy namocz 100 g suszonych borowików w letniej i lekko posolonej wodzie. Najpierw przygotuj warzywa. Na blachę do pieczenia wyłóż ...
    WYKONANIE: Do garnka wlej olej i po chwili masło. Gdy tłuszcz się nagrzeje wrzuć mięso i lekko podsmaż. Następnie dodaj do mięsa mąkę i bardzo energicznie mieszaj. Żeby nie była ...
    WYKONANIE: Cebulę pokrój w drobną kostkę i dodaj do mięsa. Czosnek przeciśnij przez praskę bezpośrednio do miski z mięsem. Dodaj otręby gryczane, owsiane i siemię lniane. Dopraw solą i ...
    WYKONANIE: Przygotuj warzywa: dynię, paprykę, pak choy i pokrój je w kostkę.  Szalotkę pokrój w piórka, czosnek i chilli pokrój w plasterki. Imbir posiekaj drobno, a grzyby ...
    WYKONANIE: Mięso pokrój w poprzek włókien na cienkie plastry i rozgnieć je nożem przez papier pergaminowy. Posól mięso i krótko podsmaż na patelni z małą ilością oliwy z oliwek. ...