wyszukiwarka tagów

Tag: sznycle
Znaleziono 19 pasujących wyników.
Wyniki zostały podzielone na kategorie.
Wybierz wiersz z nazwą interesującej Cię kategorii, aby zobaczyć wyniki wyszukiwania. Ponowne kliknięcie w ten wiersz anuluje przeglądanie wyników.
  • Sznycle z piersi indyczej pokrojone w odpowiedniej grubości, równe plastry ułatwiają i przyspieszają proces przygotowania potrawy, a dodatkowo są szybkie w obróbce termicznej.   ...
  • Składniki – sznycle z kopytkami: 1 op. Premium Sznycli z fileta z piersi indyka 120 g bułki tartej 2 jajka 50 g mąki pszennej 40 g masła 20 ml oleju 2 g soli 2 g pieprzu 500 g kopytek ...
    Wykonanie: Natrzyj sznycle solą i pieprzem i obtocz w mące. Rozgrzej patelnię na średnim ogniu i roztop 30 g masła. Obsmaż sznycle z każdej strony przez około 1-2 minuty, aż zarumienią ...
    Wykonanie: Przygotuj 3 płaskie naczynia: w pierwszym mąkę z solą i pieprzem, w drugim roztrzepane jajka, w trzecim bułkę tartą. Każdy sznycel obtocz kolejno w mące, jajku i pokruszonych ...
    Wykonanie: Natarte solą i pieprzem sznycle z indyka smaż na małym ogniu na oliwie i połowie porcji masła. Po 2 minutach obróć sznycle i dodaj pokrojony w plasterki czosnek, startą skórkę ...
    Wykonanie: Na pierwszym talerzu przygotuj mąkę doprawioną solą i pieprzem. W osobnym naczyniu roztrzep jajka. Na trzecim talerzu bułkę tartą zmieszaj z wyciśniętym czosnkiem oraz tartym ...
    Czas przygotowania przepisu nie uwzględnia marynowania mięsa. Wykonanie: Mięso indyka natrzyj solą i pieprzem. W misce wymieszaj drobno posiekany czosnek, tymianek, oregano i 40 ml oliwy. ...
    Czas przygotowania przepisu nie uwzględnia marynowania mięsa. Wykonanie: Zmieszaj jogurt grecki z rozgniecionym czosnkiem, połową posiekanej mięty, łyżką miodu, solą i pieprzem. Sznycle ...
    Składniki – sznycle: 1 op. Premium Sznycli z fileta z piersi indyka 100 g bułki tartej panko 100 g wiórków kokosowych 80 g mąki pszennej 2 jajka 20 ml oleju rzepakowego 15 g masła bez ...
    Składniki – sos miodowo-musztardowy: 120 ml śmietany 36% 120 ml bulionu drobiowego 15 ml soku z cytryny 40 g musztardy Dijon 40 g miodu 1 szalotka 1 ząbek czosnku 2 gałązki świeżego ...
    Składniki – sznycle: 1 op. Premium Sznycli z fileta z piersi indyka 140 g mąki 1 limonka (skórka) 1 jajko 30 ml mleka kokosowego 60 g drobno posiekanych orzeszków ziemnych 90 g panierki panko ...
    Wykonanie: Natarte solą i pieprzem sznycle z indyka smaż na małym ogniu na oliwie i połowie porcji masła. Po 4 minutach obróć sznycle i dodaj pokrojony w plasterki czosnek, startą skórkę ...
    Wykonanie: Nagrzej piekarnik do 180⁰C. Przesianą mąkę dopraw solą i pieprzem. 2 jajka rozbełcz w drugiej misce, a do trzeciej z bułką tartą zetrzyj parmezan. Sznycle po kolei obtocz w ...
    Czas przygotowania przepisu nie uwzględnia marynowania mięsa. Składniki – sałatka: 360 g sznycli z fileta z indyka 10 g miodu 2 ząbki czosnku 10 g musztardy 60 ml oliwy 4 jajka 16 ...
    Wykonanie: Mąkę wymieszaj z solą, papryką słodką oraz czosnkiem granulowanym. Obtocz sznycle w mące z przyprawami, następnie w rozbełtanym jajku i na końcu w panko. Na patelni rozgrzej ...
    Wykonanie: Sznycle dopraw solą i pieprzem. Jajka roztrzep i przygotuj aromatyczną mieszankę: bułka tarta, skórka cytryny, parmezan, czosnek i tymianek. Mięso maczaj w jajkach, a potem obtocz ...
    Czas przepisu nie uwzględnia marynowania mięsa Sposób przygotowania: Połowę̨ puszki mleka kokosowego wlej do miski, wyciśnij do niej ząbki czosnku i dodaj sos sojowy, ketchup, cukier, sok ...
    Sposób przygotowania: Sznycle z indyka lekko rozbij na cienkie kotlety. Ogórka pokrój wzdłuż w grube słupki, cebulę w piórka, a suszone pomidory w paski. Musztardą posmaruj kotlety, przy ...
    Sposób przygotowania: Sznycle z indyka ubij pięścią przez folię. Kajzerki zetrzyj na drobnej tarce i upewnij się, że nie ma większych kawałków. Do dwóch rozbełtanych jajek dodaj pieprz ...