Sznycle z piersi indyczej

Sznycle z piersi indyczej pokrojone w odpowiedniej grubości, równe plastry ułatwiają i przyspieszają proces przygotowania potrawy, a dodatkowo są szybkie w obróbce termicznej.
 
Doskonale nadadzą się do przygotowania kotletów, zrazów czy sztuki mięsa.

 

Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na sznycle z indyka z figami,

w którym mozesz wykorzystać ten produkt.

  • Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Posiłek:
    obiad, kolacja
    Temperatura przechowywania:
    -2°C do 4°C
  • Samo dobro to linia świeżych, najwyższej jakości mięs z indyka, wstępnie pokrojonych, przez co szybkich do przygotowania.

    Estetyczne opakowanie z oznaczonym producentem oraz terminem przydatności.

    Idealne do lady samoobsługowej.

    Forma pakowania: tacka 360 g

    Opakowanie zbiorcze: 12szt., waga 4,32 kg