Wyszukiwarka

Logowanie

Socials

Filet z piersi indyka

Wspaniałe delikatne mięsno o wyjątkowym smaku.

Propozycja przygotowania "Kotleciki z piersi indyczej"

Składniki:

Filet z piersi indyczej, 2 łyżki maki pszennej, 1 łyżka mąki ziemniaczanej, 15 dag sera żółtego, 2 jajka, 1 łyżka majonezu, 1 łyżka musztardy,
1 łyżeczka wegety

Sposób przygotowania:

Filet pokroić na plastry grubości około 1 cm. Utrzeć ser i wymieszać z pozostałymi dodatkami. W powstały w ten sposób cieście obtoczyć plastry mięsa i smażyć na patelni.

Wartości odżywcze obliczone dla 100g produktu, mogą nieznacznie różnić się dla poszczególnych partii produkcji.

  • Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Opakowanie jednostkowe:
    ok 900g
    Posiłek:
    Obiad, kolacja
    Temperatura przechowywania:
    0°C - 4°C
  • Indeks:  705

    Marka:  Indykpol

    Grupa produktowa:   Mięso

    Grupa asortymentowa:  Samo dobro

     

    Samo dobro to linia świeżych, najwyższej jakości mięs z indyka, wstępnie pokrojonych, przez co szybkich do przygotowania.

    Linia Samo dobro, jest odpowiedzią na rosnące zainteresowanie wśród Konsumentów przetworami i mięsem indyczym ze względu na jego wyjątkowe walory smakowe, zdrowotne i dietetyczne.

    Filet z indyka jest estetycznie opakowany z oznaczonym producentem (gwarantem jakości) oraz terminem przydatności. Produkt stałowagowy - idealny do lady samoobsługowej.

     

    Indeks 705

    •     Marka: Indykpol
    •     Grupa produktowa: Samo dobro
    •     Forma pakowania: tacka ok. 900g
    •     Opakowaniw zbiorcze: 6 szt., waga ok. 5,40kg