Golonka z indyka

Golonka z indyka ma doskonałe walory smakowe, a jej mięso jest delikatne i soczyste. 

Co do zasady, golonka indycza jest szybsza w przygotowaniu niż golonka wieprzowa i może tworzyć podstawę wielu tradycyjnych dań.

Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na golonki w kwasie chlebowym,

w którym możesz wykorzystać ten produkt.

  • Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Opakowanie jednostkowe:
    ok 700 g
    Posiłek:
    Obiad, kolacja
    Temperatura przechowywania:
    0°C - 4°C
  • Samo dobro to linia świeżych, najwyższej jakości mięs z indyka, wstępnie pokrojonych, przez co szybkich do przygotowania.

    Linia Samo dobro, jest odpowiedzią na rosnące zainteresowanie wśród Konsumentów przetworami i mięsem indyczym ze względu na jego wyjątkowe walory smakowe, zdrowotne i dietetyczne.

     

    •   Marka: Indykpol
    •     Grupa produktowa: Samo dobro
    •     Forma pakowania: tacka ok. 700g
    •     Opakowaniw zbiorcze: 4 szt., waga ok. 2,80 kg