wyszukiwarka tagów

Tag: skrzydło z indyka
Znaleziono 5 pasujących wyników.
Wyniki zostały podzielone na kategorie.
Wybierz wiersz z nazwą interesującej Cię kategorii, aby zobaczyć wyniki wyszukiwania. Ponowne kliknięcie w ten wiersz anuluje przeglądanie wyników.
  • Chude mięso ze skrzydła indyczego jest idealne do wywaru na rosół lub można je wykorzystać jako farsz do krokietów lub pasztecików.
  • 2. Rosół
    Sposób przygotowania: Opłucz indyka pod zimną wodą i wraz z warzywami oraz przyprawami (prócz soli) włóż do garnka. Opal cebulę na palniku kuchenki gazowej i dodaj do reszty ...
    Sposób przygotowania: Skrzydło z indyka włóż do garnka, zalej wodą, posól i gotuj przez 30 minut. Usuń szum. Dodaj obraną marchewkę, selera, korzeń pietruszki, cebulę, ziele i listki ...
    Sposób przygotowania: Marchewki, pietruszki i selera obierz i przekrój na pół. Pora oczyść, odkrój zieloną część, zaś pozostałą białą przekrój wzdłuż na pół. Jedną cebulę ...
    Sposób przygotowania: Nagrzej piekarnik do 200 stopni. Skrzydło z indyka włóż do garnka, zalej wodą i zagotuj. Zdejmij z gazu, wylej wodę z szumem i opłucz indyka. Cebule i imbir obierz i ...